Pemasok Pompa Bahan Bakar Land Rover China
Produsen Pompa Bahan Bakar Volkswagen China

Apa Pilih Kita

VDI minangka produsen suku cadang mobil sing kondhang ing China, khusus nyedhiyakake produk sing gegandhengan karo mesin.

  • Kuwat Kuwat

    Perusahaan nganggo jalur produksi lan peralatan otomatisasi sing maju kanggo njamin efisiensi, kualitas lan presisi dhuwur ing manufaktur lan perakitan produk.
  • Teknologi canggih

    Perusahaan kasebut nduweni teknologi lan peralatan manufaktur sing canggih, lan nduweni komitmen kanggo nyedhiyakake produk kanthi kinerja dhuwur kanggo pelanggan global.
  • Layanan Kualitas

    Perusahaan wis nggawe prestasi sing luar biasa ing teknologi, teknologi, manajemen lan pelatihan personel dhewe, lan nyedhiyakake produk lan layanan sing berkinerja tinggi lan berkualitas.

Babagan awake dhewe

VDI® minangka pabrikan onderdil mobil sing kondhang ing China, khusus nyedhiyakake produk sing gegandhengan karo mesin. Produk kasebut nyakup akeh lapangan ing bidang otomotif, kalebu sistem bahan bakar, kontrol emisi, sistem panyerepan kejut, sistem rem, lan sapiturute. Pompa bensin VDI luar biasa ing babagan kinerja lan kualitas, kanthi standar kualitas dhuwur lan kontrol kualitas sing ketat digawe ing Jerman.

babagan awake dhewe

Kirim Pitakonan

Yen sampeyan duwe pitakon babagan penawaran utawa kerjasama, aja ragu-ragu ngirim email utawa gunakake formulir pitakon ing ngisor iki. Wakil sales kita bakal ngubungi sampeyan sajrone 24 jam.